Zet thuis koffie als een Stielman

WEEGSCHALEN

Acaia Pearl

Deze weegschaal is speciaal ontworpen voor de koffie profs. Hij meet niet alleen je gewicht (tot op de 0,1 gram nauwkeurig) en tijd maar ook je flow-rate terwijl je je koffie zet. De weegschaal is te koppelen aan je Apple of Android telefoon en wordt beschouwd als één van de meest nauwkeurige weegschalen op de markt.

LTTP 2000

Deze weegschaal is door zijn grote weeg oppervlakte ideaal in gebruik. Hij weegt tot op de 0,1 gram nauwkeurig het gewicht van je koffie en is daarmee en goede basis voor je beginnende koffie liefhebber.

[product id="304"]
[product id="306"]

FILTERMETHODE

Kalita RVS Wave

Stielmans favoriete zetmethode! Deze filtermethode geeft wat meer body aan je filterkoffie door de platte bodem van Kalita Wave.

Zero Japan Dripper

Dit simpel ogende ontwerp is van met de hand gemaakt door een japanse familie en ideaal voor de filterkoffie liefhebber.

[product id="310"]
[product id="308"]

FILTERS

Kalita Wave Filter

Dit filter is speciaal ontworpen voor de Kalita Wave. Het golvende papier zorgt voor een gelijke verdeling van het water over de koffie, hiermee ben je verzekerd van een gelijkmatige extractie.

Filtropa Filter

Deze simpele maar stevige filters passen perfect in onze Zero Japan Dripper. Je hebt alleen nog warm water en koffie nodig voor jouw bakje koffie!

[product id="313"]
[product id="311"]

MALERS

Baratza Encore

De fanatieke koffie drinker kan met deze electrische molen in een handomdraai koffie malen in grote en kleine hoeveelheden. Door de grote instelmogelijkheden kan je deze maler zowel gebruiken voor al je filtermethodes als wel voor je espresso.

Porlex mini

Door zijn kleine handzame formaat in combinatie met de duurzame maalschijven is deze handmaler ideaal voor de kleine koffie drinker. Eenvoudig in gebruik en in te stellen voor zowel cafétieres als chemex.

[product id="131"]
[product id="321"]

KETTLE

Bonavita Kettle

Watertemperatuur is van grote impact op de extractie van je koffie. Met deze Banavita waterkoker met instelbare temperatuur heb je meer controle over je koffie. De schenktuit maakt het opschenken van je koffie ook een stuk gemakkelijker en daarmee is hij geschikt voor elke filter liefhebber.

Kalita Wave Kettle

Deze opvallende kettle misstaat niet tussen de rest van je koffiegear. De schenktuit is zo ontworpen dat hij het water gelijkmatig dosseert in een stabiele straal. De kettle is een must voor elke thuis barista.

[product id="129"]
[product id="315"]