Over de branderij

Stielman is Oudnederlands voor ‘Ambachtsman’. In het zuiden van het land en in België wordt het woord nog steeds gebruikt voor ambachtsmannen die staan voor kwaliteit. Ambachtelijk koffiebranden, dat is waar wij voor staan. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige koffie die altijd vers gebrand is.

Als Stielman koffiebranders hebben wij als doel om zo’n kort mogelijk lijn van boer naar consument te bewaren. Wij werken samen met importeurs die veel contact hebben met de boeren en duurzaam georiënteerd zijn. De koffiebonen worden zorgvuldig, met aandacht en passie gebrand. Iedere koffie heeft zijn eigen manier van branden nodig om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen.

De versheid van koffie is zeer belangrijk voor de smaak. De koffie die je bij ons koopt is vers gebrand, niet langer dan een paar dagen geleden. Wil je altijd vers gebrande koffie in huis hebben? Dat kan! Je kunt je via de website opgeven voor een koffie abonnement waarbij je iedere twee weken vers gebrande koffie in de brievenbus krijgt.

Algemene Voorwaarden
www.stielman.nl wordt beheerd door Stielman Koffiebranders.

Stielman Koffiebranders is de Handelsnaam van Karel Stielman B.V.
KvK-nummer: 63681641
Btw-identificatienummer: NL855351020B01

Unknown

Location

Social Media

Contact Form

Contact